MENU
Goirleweg 5 | 2382 Poppel –Ravels ()

Menu

WERKWIJZE

Artevelum

VAKMANSCHAP VAN DE SHOWROOM TOT BIJ U THUIS

Vakmanschap staat centraal in ons familiebedrijf. Uw interieur is belangrijk voor ons, en daarom begeleiden we u graag persoonlijk in het uitzoeken van de stoffen en materialen en de concrete uitwerking van de raamdecoratie in uw interieur.

Stap 1
Stap 1
Inspiratie

Onze showroom van 400 m² telt 2.000 stalen van stoffen en vloerkleden, 65 modellen van raamdecoratie- en zonweringsystemen, 15 elektrisch bediende systemen en 4 enthousiaste medewerkers, voor inspiratie en advies.

Stap 2
Stap 2
Maatwerk

Na uw bezoek aan de showroom, waarbij we u stalen van de decoratiestoffen meegeven, komen we graag bij u aan huis voor advies op maat. We bekijken de mogelijkheden en wegen de verschillende opties af. En, net zo belangrijk, nemen de maten op. Ook die verantwoordelijkheid nemen we u graag uit handen.

Stap 3
Stap 3
Confectie

De gordijnstoffen verwerken we in ons eigen atelier. De stoffen worden voorgekrompen, wat de stabiliteit in confectie, gebruik en reiniging achteraf verbetert. We gaan voor een resultaat waar u vele jaren plezier van kan beleven.

Stap 4
Stap 4
Plaatsing

Onze eigen mensen staan in voor een precieze plaatsing in uw woning. Ook elektrisch bediende systemen zijn voor hen een fluitje van een cent.

Stap 5
Stap 5
Service

Ons engagement stopt niet na de plaatsing. Als er aanpassingen nodig zijn, een nieuwe vloer gelegd wordt waardoor de gordijnen te lang zijn, onze service na verkoop behoort integraal tot ons engagement naar onze klanten!